Ontstaan van InfoTopic

 
InfoTopic is ontstaan vanuit de wens en behoefte om opgedane kennis en ervaring in verschillende omgevingen en bij meerdere bedrijven en instellingen toe te passen. De afwisseling en dynamiek die daarbij optreden is de motiverende en stimulerende factor. 
 
 

 
 Aad van Os MIM MBA is directeur-eigenaar van InfoTopic B.V.
 
"Ik startte mijn loopbaan als kwantitatief vervoerskundige en maakte in 1987 de overstap van een economisch-onderzoek functie naar een management positie voor Informatievoorziening&Automatisering. Vanaf die tijd heb ik deze positie in verschillende organisaties bekleed, ondersteund door opleidingen op het terrein van bestuurlijke informatiekunde, management control en E-business.
 
Mijn management kwaliteiten liggen op het terrein van leidinggeven en het opzetten, leiden en transformeren van I&A organisaties. Inhoudelijke kennis heb ik van informatie- management, met daaraan gekoppeld programma-, portfolio- en projectmanagement. Mijn management ervaring heeft betrekking op functies en posities waarbij de demand kant -informatiemanagement- en de supply kant -het leveren van ICT services- in een en dezelfde functie verenigd was.
 
Gebaseerd op 20+ jaar werkervaring in kennisintensieve organisaties heb ik de kwaliteit om -vooral- lastige en complexe opdrachten op het snijvlak van informatietechnologie, informatievoorziening en organisatie(ontwikkeling) met een pragmatische aanpak tot concrete oplossingen te brengen."
Bekijk ook mijn LinkedIn profiel op